Onze plek


We hebben verschillende mooie plekken voor tenten en caravans met veel privacy. Bijvoorbeeld op de top van een heuvel onder een oude steeneik, in de valei met grote olijfbomen, of tussen fruitbomen, druiven en laurier naast het (winter)beekje.

Voor onze gasten beschikken we over een buitenkeuken en twee sanitair gebouwtjes met douche en toilet. De meeste tentplekken zijn voorzien van een picknicktafel.

Bij het opzetten van de campings hebben we veel aandacht besteed aan de privacy en het comfort van onze gasten. We willen niet een "run-of-the-mill" (doorsnee) camping bieden, maar ervoor zorgen dat onze gasten optimaal de schoonheid van de natuur kunnen ervaren. Hiervoor
creƫerden wij een beperkt aantal ver van elkaar liggende plekken.Voor onze "liever-niet-campeer-gasten" hebben wij de mogelijkheid te verblijven in ons sfeervolle familiehuis of romantische twee-persoons appartement. Een schitterend uitzicht vanaf het terras, een comfortabel bed, eigen douche en toilet, knusse woonkamer met open keukentje en een houtkachel voor de winteravonden.

 Bloemen


Geneeskrachtige planten en kruiden


Fruitbomen
  
Wild eten


Vogels Kijken


De omgeving die ons omringt is een uitstekend gebied voor korte en lange wandelingen en mountainbike tochten.

We hebben een aantal mooie en afwisselende wandelroutes die starten vanaf ons land 
en die in lengte variƫren van een uur tot een dag.
We hebben een gedetailleerde beschrijving met een kaart om u te helpen.  
De routes zijn daarom ook geschikt voor minder ervaren wandelaars.